Hallo,

Ik ben Willem Meijer en heb al meer dan twintig jaren ervaring in de techniek, mijn vrouw werkt in de zorg. Mijn loopbaan begon als monteur in de meet & regel en elektrotechniek. Na het volgen van verschillende opleidingen en het opdoen van ervaring, mag ik mij inmiddels Ingenieur in de Elektrotechniek noemen. Naast mijn vaste baan als Lead Commissioning Engineer heb ik werk verricht op het gebied van ATEX, HAZOP ’s en SIL verificaties. Ik heb een behoorlijke periode offshore gewerkt en heb ervaring op zowel projecten als in maintenance. Mijn interesses gaan uit naar allerlei soorten muziek van klassiek tot soul en rock, geschiedenis, wetenschap, natuur en een beetje sporten. Hoewel het best druk is, heb ik veel plezier in wat ik doe.

Mijn gezin is het belangrijkste in mijn leven, iets dat ik koester en waar ik me verantwoordelijk voor voel. Je kinderen een goed perspectief bieden is een hele uitdaging. Samen met vrouw en kinderen doen we dan ook heel hard ons best. Als ik de kinderen ernaar vraag, geven ze meestal op de Groningse manier een compliment in de trend van: “ t’ kon minder”.

Ambition for Durability is voor mij de manier om mijn kennis en ervaring ten dienste te stellen aan educatie, ontwikkeling, begeleiding en ondersteuning van duurzame projecten. Waarmee voor mij, de kans geboden is, om op een leuke positieve professionele manier een steentje bij te dragen aan, milieu, energie transitie en toekomst. Ambition for Durability geeft mij de mogelijkheid om nieuwe technieken te ontwikkelen en te ontdekken. De behoefte om nieuwe dingen te leren is bij mij nog niet uitgeblust. Je zult dan merken dat ik enthousiast nieuwe technologieën en goede ideeën met open armen ontvang.

Het A4D team heeft project en maintenance ervaring op allerlei gebieden van techniek, tot project management en ik ben van mening dat we de maatschappij op een voor ons leuke en serieuze manier een eindje de goede weg op kunnen helpen.

Onze nalatenschap bepaalt, hoe de wereld er van morgen uit zal zien.

Mocht je contact met mij willen opnemen, gebruik dan onderstaand formulier. Vermeld hier je contactgegevens en ik neem spoedig contact met je op.

Willem Meijer

Secretaris, A4D | Ambition for Durability

Heb je een vraag of een opmerking ?

11 + 9 =

Privacy

Stichting Ambition for Durability verzamelt persoonlijke informatie wanneer het formulier wordt ingevuld. Wij gebruiken deze informatie enkel om contact met u op te nemen aan de hand van uw verzoek en zullen deze gegevens niet delen met derden.