Hallo,

Mijn naam is Daniël Bos. Ik woon in Bedum samen met mijn vrouw en onze 2 jongens.

Ik ben bijna 20 jaar werkzaam in de olie & gas industrie en heb verschillende functies bekleed in die tijd. Ik ga nauwkeurig te werk en ben tot op zeker hoogte perfectionistisch. Resultaat gedreven. 

Met kennis die ik inmiddels heb opgebouwd, wil ik graag bijdragen aan een duurzame toekomst voor onze kinderen en de volgende generaties. Ik denk dan maar weer alle beetjes helpen. Veel kleine dingen zijn samen ook groot. Dit is wat ik kan doen. Wat mij goed stemt en waar ik energie van krijg, is dat elke stap die we maken direct of indirect, we dichter bij een duurzame toekomst komen. 

Ons team bestaat uit een groep enthousiastelingen, waar af en toe de rem op moet. De goede sfeer in de groep zorgt voor een fijne samenwerking en daarbij vullen we elkaar goed aan. 

Mocht je contact met mij willen opnemen, gebruik dan onderstaand formulier. Vermeld hier je contactgegevens en ik neem spoedig contact met je op.

Daniël Bos

Penningmeester, A4D| Ambition for Durability

Heb je een vraag of een opmerking ?

7 + 8 =

Privacy

Stichting Ambition for Durability verzamelt persoonlijke informatie wanneer het formulier wordt ingevuld. Wij gebruiken deze informatie enkel om contact met u op te nemen aan de hand van uw verzoek en zullen deze gegevens niet delen met derden.