Hallo,

Mijn naam is Carla Beikes. Sinds 2006 ben ik werkzaam in de olie en gasindustrie, waarvan ik de afgelopen jaren fungeerde als projectcoördinator op nieuwbouw projecten voor de Nederlandse Gasunie. Met name de ‘Aardgasbuffer’ te Zuidwending en de ‘Stikstofinstallatie’ te Zuidbroek behoorden tot mijn werkgebied. Een tussentijdse uitstap van een jaar naar de petrochemische industrie (LyondellBasell), waar ik in opdracht van Jacobs Engineering ‘Workshare’ (uitbesteding werkzaamheden) heb geïmplementeerd bij een (outsource) team in India (Mumbai), was een leuke uitdaging die ik succesvol heb afgerond.

Vervolgens ben ik een geheel andere weg ingeslagen. Als SAP Data Engineer voor de Nederlandse Gasunie, heb ik mij bezig gehouden met het bewaken van de integriteit en kwaliteit van gegevens in SAP-PM (Plant Maintenance) en de inhoudelijke en procesmatige verbeteringen hieromtrent.

Sinds kort ben ik begonnen als Projectcoördinator Veiligheid en Kwaliteit bij het Waterbedrijf Groningen. Hier houd ik mij bezig met het verbeteren van (werk-)processen, echter meer gericht op het veiligheidsbeleid. Ook dit sluit aan bij mijn interesse om verbetertrajecten te initiëren en processen te analyseren.

Voor succesvolle verbeter-/veranderprocessen is het mijns inziens van belang om de kennis van verschillende mensen te benutten en deze te laten samenwerken. Zeker voor de veranderingen in het kader van de energietransitie acht ik dit als noodzakelijk voor het bereiken van een positief resultaat.

Sinds september 2020 ben ik naast mijn huidige baan tevens actief bestuurslid bij Stichting “A4D” – Ambition for Durability. Hierin probeer ik samen met mijn mede bestuursleden een verschil te maken in de wereld van duurzame innovaties. Gezien mijn affiniteit met innovaties met betrekking tot de energiemarkt, draag ik hier graag mijn steentje aan bij.

Mocht je contact met mij willen opnemen, gebruik dan onderstaand formulier. Vermeld hier je contactgegevens en ik neem spoedig contact met je op.

Carla Beikes

Bestuurslid, A4D| Ambition for Durability

Heb je een vraag of een opmerking ?

13 + 1 =

Privacy

Stichting Ambition for Durability verzamelt persoonlijke informatie wanneer het formulier wordt ingevuld. Wij gebruiken deze informatie enkel om contact met u op te nemen aan de hand van uw verzoek en zullen deze gegevens niet delen met derden.