Hallo,

Ik ben Edwin Mekenkamp. Ik ben bestuurslid en medeoprichter van de stichting Ambition for Durability. Ik ben er trots op dat we de stap hebben gemaakt om een stichting op te richten. Mijn ambities met betrekking tot duurzaamheid worden een beetje werkelijkheid. We vormen een entiteit die actief bijdraagt in de energietransitie.

Mijn achtergrond is electrical en instrumentation engineer maar mijn belangen strekken veel breder dan die twee disciplines. Tijdens mijn HBO Opleiding – Brede Bachelor of Engineering opleiding heb ik de differentiatie Energie en distribution gekozen wat me de ruimte gaf om breder en in verschillende disciplines na te denken over energie systemen. Geweldig vind ik het.

Ik ben een creatieve engineer die altijd nadenkt over verbeteringen en benutten van verloren energie. Met die creativiteit kan ik ruim voldoende uit de voeten samen met de leden van A4D.

Mocht je contact met mij willen opnemen, gebruik dan onderstaand formulier. Vermeld hier je contactgegevens en ik neem spoedig contact met je op.

Edwin Mekenkamp

Bestuurslid, A4D| Ambition for Durability

Mijn werk voor de stichting is vooral hobby-matig, gewoon omdat het leuk en goed is om bezig te zijn met vernieuwingen in de wereld van duurzaamheid. Naast de stichting heb ik een heleboel hobby’s zoals vissen, wandelen, lekker eten, computer games spelen en de belangrijkste hobby en trots is wel mijn gezin. A4D is een sterk en hecht team, ambitieuze mensen en er is veel kennis aan boort. Ook thuis in Haulerwijk, mijn gezin, is een sterk en hecht team.

Naast al mijn hobby’s en bezigheden ben ik overdag ook aan het werk. Ik werk al 15 jaar voor Litecad B.V. van waaruit ik wordt gedetacheerd in petrochemie, elektriciteit opwekking en farmaceutische industrie. Mijn specialiteit ligt in het gebied van onderhoud, commissioning, data analyse, process safety en organiseren.

Mocht je contact willen opnemen met de stichting schroom dan niet om onderstaand formulier in te vullen en ik neem spoedig contact op. We voelen ons uitgedaagd om mee te werken in vernieuwingsprojecten op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben we kort geleden geparticipeerd in een project voor de ombouw van de Ecolution. De Ecolution is een zeilschip waarvan de voortstuwing bij geen wind is omgebouwd van diesel naar elektrisch gedreven motoren. De elektriciteit komt uit accu’s die weer worden bijgeladen door middel van waterstof. De stichting heeft de HAZOP verzorgd voor de ombouw.

Graag tot ziens !

Heb je een vraag of opmerking ?

8 + 4 =

Privacy

Stichting Ambition for Durability verzamelt persoonlijke informatie wanneer het formulier wordt ingevuld. Wij gebruiken deze informatie enkel om contact met u op te nemen aan de hand van uw verzoek en zullen deze gegevens niet delen met derden.