Hallo,

Mijn naam is Alex van Brenkelen en ik woon samen met mijn vrouw Isobel in Nieuwe Pekela. Wij zijn beiden grote hondenliefhebbers. De Cane Corso is ons favoriete ras.

Via de dierenbescherming proberen wij honden een goed thuis te geven, een tweede kans, om in een liefdevolle omgeving opgenomen te worden. Op dit moment behoord Cane ook tot ons gezin. Cane is een mooi excuus voor het maken van lange wandelingen of om even lekker uit te waaien.

De laatste 25 jaar ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de Olie & Gas wereld, zowel nieuwe (Greenfield) als onderhouds- (Brownfield) Projecten en modificaties. Daarbuiten ook projecten in de Power Industrie zowel in de opwekking als in de distributie uitgevoerd. Alles in zowel binnen- als buitenland.

Gedreven en met een 24/7 mentaliteit gecombineerd met een hoog eigenaarschap en veiligheidsbewustzijn ga ik “los” op projecten.

HYDROGREENN trok mijn aandacht, waterstof, en al snel sloot ik mijzelf aan bij deze club. Door middel van “doen” realiseren van veranderingen op het gebied van de energietransitie. Dit spreekt mij enorm aan en de bijeenkomsten zijn een ideale plek om nieuwe contacten en ideeën op te doen.

Al een lange tijd wilde ik op een of andere manier, net als een aantal collega’s van mij, het verschil maken op het gebied van duurzaamheid. Samen hebben we de handen in een geslagen en hebben we een stichting opgericht met als doel dat we ons inzetten voor een betere en duurzame wereld. De stichting A4D – Ambition for Durability helpt mij om samen stappen te maken in de wereld van duurzaamheid. We dragen ons steentje bij in verschillende projecten waar initiatieven worden ontwikkeld op gebied van duurzaamheid, vernieuwing !

Mocht je contact met mij willen opnemen, gebruik dan onderstaand formulier. Vermeld hier je contactgegevens en ik neem spoedig contact met je op.

Alex van Brenkelen

Voorzitter, A4D| Ambition for Durability

Wil je contact met mij opnemen ?

2 + 11 =

Privacy

Stichting Ambition for Durability verzamelt persoonlijke informatie wanneer het formulier wordt ingevuld. Wij gebruiken deze informatie enkel om contact met u op te nemen aan de hand van uw verzoek en zullen deze gegevens niet delen met derden.